Lichte Lucht Coaching
NIEUWS 

 

 

CURSUS ADEMHALING

Op maandag 7 oktober gaat de minicursus "HEEL JE ADEM - optimale ademhaling voor een fitter leven" weer van start. Je krijgt informatie over het nut van een optimale ademhaling, ondersteund door veel oefening. De cursus is verdeeld over drie avonden. Zie voor informatie en aanmelding onder het kopje "Ademcoaching".   

 

ADEMRUIMTE

RUIMTE VOOR JOU EN JOUW ADEMHALING

Lichte Lucht Coaching start in september met een maandelijks terugkerende bijeenkomst: de ADEMRUIMTE. Tijdens deze bijeenkomst ervaar je ontspanning en rust; in een kleine groep neem ik de deelnemers mee naar hun ademhaling en laat hen bewust worden van de sensaties en emoties binnen het lichaam. Zie het als een bezoek aan de sauna: verkwikkend en ontspannend!

 

Wanneer?     Iedere eerste woensdagochtend van de maand, van 10:30–11.45 uur

Voor wie?     Voor iedereen die zichzelf voorbij loopt, behoefte heeft aan een moment voor zichzelf en  dat  niet kan creëren…..

Doel?           Kennismaken met de (helende) kracht van je ademhaling

Waar?           Renkum

Kosten?       €13,00 per keer

 

Info en aanmelden: www.lichtelucht.nl of telefonisch: 06-54262886

 

 

SLOW SPORTS

Sinds september geef ik Slow Sports trainingen voor inwoners van Wageningen, Bennekom en Ede. Laagdrempelig, geen prestatiedrang, maar wel spelenderwijs sterker worden (zowel fysiek als mentaal!) en vooral veel plezier hebben met elkaar. Zie voor meer informatie het tabblad Slow Sports op deze website.

Dagen: maandagochtend 10:00 - 11:00 uur 

              woensdagochtend  8:45 - 9:45 uur

UPDATE: nu ook op dinsdagavond van 18:30 - 19:30 uur!

Locatie: afhankelijk waar de deelnemers vandaan komen in de bossen van Wageningen of Bennekom 

 

Twijfel je of het iets is voor jou? Kom dan vrijblijvend een keertje meedoen; je bent van harte welkom! (wel graag van tevoren even bericht)