Lichte Lucht Ademtraining & Coaching

Ademen: zo simpel, maar hóe dan?

 
Door verschillende manieren van ademhaling te leren kan op fysiek, mentaal  en emotioneel gebied veel winst worden behaald. Je voelt je energieker, je stress vermindert, je wordt zelfbewuster en emotionele trauma's kunnen door specifieke ademhalingstechnieken worden geheeld. Ook mensen met een te hoge bloeddruk hebben veel baat bij een juiste ademhaling en Lichte Lucht kan technieken aanleren die deze kwaal kunnen bestrijden op een natuurlijke manier.
Bij Lichte Lucht Ademtraining & Coaching wordt veel gebruik gemaakt van de ademhaling en wordt tevens gericht gewerkt aan een optimale ademhaling.
 
In de linker kolom staan de verschillende technieken nader beschreven.
 
Meer weten over de ademhaling? Bekijk hier informatie over de cursus "HEEL JE ADEM -optimale ademhaling voor een fitter leven" .
 
 
 
 
Open je adem!
Ademhalen is essentieel, dat weten wij allemaal. We doen het automatisch en we hoeven er niet bij na te denken; het is een onbewust proces in ons lichaam. Bij de inademing nemen wij energie tot ons en bij de uitademing laten wij los wat ons lichaam en onze geest niet nodig hebben.
De meeste mensen ademen echter niet volledig. Dat wil zeggen: zij ademen oppervlakkig of onregelmatig, of gebruiken niet de volledige capaciteit van de ademhaling en dat is jammer, omdat daardoor de energietoevoer wordt beperkt en wij ons lichaam en onze geest daarmee tekort doen.