Lichte Lucht Ademtraining & Coaching
ADEMTRAINING VOLGENS DE METHODE VAN WIM HOF ("The Iceman")
 
Wim Hof (1959), die ook wel bekend staat als "The Iceman", is een Nederlander die een methode ontwikkelde waardoor mensen beter bestand zouden zijn tegen koude. Inmiddels is koudetraining "hot" in Nederland en elders over de wereld.
 
Tijdens mijn opleiding bij Herleva (zie "Wie is Machteld") heb ik deze methode aangeleerd gekregen. Omdat ik er zelf veel baat bij heb wil ik andere mensen ook graag laten ervaren wat deze (adem)training kan bewerkstelligen.
 
Tijdens de Wim Hof ademmethode wordt een specifieke ademtechniek gecombineerd met mentale kracht door middel van koudetraining. Deze koudetraining bestaat uit een geleidelijke gewenning aan koude. Vanuit je zenuwstelsel genereer je warmte door middel van je wil en je ademhaling. Je immuunsysteem krijgt een boost; je voelt je fit en vitaal.
 
Mijn Wim Hof training bestaat uit een tiental lessen van een uur per keer. Onder begeleiding gaan we aan de slag met de ademtechniek en raken wij rustig en kalm gewend aan koude. De ademtraining is wekelijks één uur; je krijgt tools mee om de rest van de week thuis te oefenen. 
 
Kijk bij "Agenda" voor de data en bij "Tarieven" voor de kosten.