Lichte Lucht Ademtraining & Coaching
OPRUIMCOACHING/WONINGVERKOOP(STYLISTE)
CHAOS IN HUIS - van troep naar opgeruimd
 
Ben jij niet zo'n beste opruimer in huis? Zwerven er overal spullen van jouzelf, of nog erger natuurlijk, van je gezinsleden, door het huis? Ben jij degene die altijd de spullen op de trap klaar legt omdat ze boven thuishoren, maar blijven ze vervolgens weken op die trap liggen, met alle gevaren van dien? Is de rommel niet meer te overzien en weet je niet meer waar te beginnen met opruimen?....
 
Ik ben gediplomeerd Opruimcoach (Professional Organizer) en kan in korte tijd hulp bieden. Niet alleen help ik met gestructureerd de ruimtes in je huis weer ordelijk te maken, maar wat nog veel belangrijker is: ik geef jou én je gezin tips om te zorgen dat het nooit meer zover komt en je dagelijks nog maar een heel klein deel van je tijd besteedt aan het opruimen van je huis!
 
Het is een "open deur", maar chaos in je huis veroorzaakt chaos en onrust in lichaam en geest!
 
 
OPRUIMCOACHING BIJ VERHUIZING
Heb je plannen om je huis in de verkoop te zetten en te verhuizen? Ook dán kan ik professionele hulp bieden. Als gediplomeerd  Verkoopstyliste kan ik advies geven hoe je je huis zo efficiënt mogelijk kunt "etaleren". Je krijgt advies over de "do's en don'ts" bij de het presenteren van het te verkopen huis.
Daarnaast is het heel belangrijk om van tevoren, dus vóórdat je je huis in de verkoop zet, te zorgen dat alle overtollige spullen definitief uit huis zijn. Dit zorgt er voor dat je huis optimaal wordt gepresenteerd en, misschien nog wel belangrijker, je niet je nieuwe woning volstouwt met dozen, die jaren ongeopend naar zolder verdwijnen.