Lichte Lucht Ademtraining & Coaching

COACHING BINNEN EN BUITEN

Je hebt besloten dat het in je leven anders moet gaan en je hebt de dappere stap genomen om op zoek te gaan naar iemand, die je daarbij kan helpen. 
Lichte Lucht Ademtraining & Coaching biedt begeleiding bij stress, onvrede, niet fit voelen, burn-out klachten en belemmeringen in het dagelijks leven door (onverwerkte) gebeurtenissen uit het verleden. 
Door middel van een kennismakingsgesprek vinden we uit wat er speelt en waar de schoen wringt. Tegelijkertijd leer jij mij kennen. Als er wederzijds een goed gevoel bestaat kunnen wij samen doelen gaan stellen.
 
BINNENSHUIS-SESSIES
Als een coachingstraject overeen is gekomen gaat de coaching d.m.v. ademtraining van start. De eerste sessie zal binnenshuis plaatsvinden, maar Lichte Lucht Ademtraining & Coaching biedt ook (en vooral!) de mogelijkheid om coaching in de buitenlucht te doen, wandelend of zittend.
 
WANDELCOACHING
Tijdens een wandelcoachingssessie gaan wij de natuur in en met behulp van deze omgeving verschaft de coach inzichten aan haar cliënt. Deze vorm van coaching werkt zeer inspirerend. Wandelcoaching is bij uitstek geschikt voor mensen, die het moeilijk vinden om  één-op-één gesprekken in een besloten ruimte te hebben.
 
Bouwen aan een brug van vertrouwen - de verbinding van oud naar nieuw!
Hoe levenslustig voel jíj je?
Wat vertelt deze boom jou?