Lichte Lucht Ademtraining & Coaching

CURSUS "HEEL JE ADEM - optimale ademhaling voor een fitter leven"

Deze cursus wordt in drie dagen gegeven, met telkens één of twee weken ertussen. Op deze manier is er voldoende gelegenheid om het geleerde thuis te oefenen. 

Aan bod komen:

- hart-coherente ademhaling (voor      stressvermindering) 

- Wim Hof ademhalingstechniek (voor mentale  kracht en meer vitaliteit)

- de theorie van de verbonden ademhaling/transformational breath (techniek om  dieperliggende emoties te bereiken); deze ademhaling beoefenen wij niet actief tijdens deze cursus. 

Op de eerste dag maak je kennis met je eigen ademhaling. Allereerst wordt in het kort verteld welke betekenis de ademhaling heeft voor jouw lichaam. We doen een ademanalyse:  hoe beweegt de adem zich door je lichaam? Hoe voelt jouw ademhaling? En hoe reageert je lichaam op jouw adem? Wat kan er worden verbeterd? Tevens laat ik je kennismaken met de hart-coherente ademhaling. Met de kennis die je deze dag opdoet, ga je thuis aan de slag. 

Op de tweede dag bespreken we welke ervaringen je hebt opgedaan met het oefenen thuis en laat ik je kennismaken met de Wim Hof ademhaling. Ook deze oefen je thuis.

Tijdens de derde dag verdiepen wij ons verder in de Wim Hof-ademhaling en ga je de uitdaging met lichaam en geest aan! Tot slot vertel ik nog iets over de Verbonden Ademhaling. Deze laatste ademhalingstechniek wordt in theorie behandeld en heel summier even in de praktijk gebracht. Alle genoemde ademhalingstechnieken hebben elk hun eigen uitwerking op lichaam en geest.  

Wil je meer weten over de cursus of wil je je opgeven, stuur dan een e-mail naar info@lichtelucht.nl of vul het contactformulier in. 

     

 
Vanwege de Covid-19/Corona pandemie is het momenteel niet mogelijk om deze cursus te geven.
 
Wil je alvast een plek reserveren, stuur dan een contactbericht of e-mail naar mij. Zodra het weer mogelijk is krijg je dan van mij bericht!