Lichte Lucht Coaching
NIEUWS 

 

 

CURSUS ADEMHALING

Op maandag 2 maart gaat de minicursus "HEEL JE ADEM - optimale ademhaling voor een fitter leven" weer van start. Je krijgt informatie over het nut van een optimale ademhaling, ondersteund door veel oefening. De cursus is verdeeld over drie avonden. Zie voor informatie en aanmelding onder het kopje "Ademcoaching".   

 

ADEMRUIMTE

RUIMTE VOOR JOU EN JOUW ADEMHALING

Lichte Lucht Coaching organiseert iedere eerste woensdag van de maand de maandelijks terugkerende bijeenkomst: de ADEMRUIMTE. Tijdens deze bijeenkomst ervaar je ontspanning en rust; in een kleine groep neem ik de deelnemers mee naar hun ademhaling en laat hen bewust worden van de sensaties en emoties binnen het lichaam. Zie het als een bezoek aan de sauna: verkwikkend en ontspannend!

 

Wanneer?     Iedere eerste woensdagochtend van de maand, van 10:30–11.45 uur

Voor wie?     Voor iedereen die zichzelf voorbij loopt, behoefte heeft aan een moment voor zichzelf en  dat  niet kan creëren…..

Doel?           Kennismaken met de (helende) kracht van je ademhaling

Waar?           Renkum

Kosten?       €13,00 per keer

 

Info en aanmelden: www.lichtelucht.nl of telefonisch: 06-54262886

 

 

DE VERBONDEN ADEMHALING - emotionele opschoning

In november en december 2019 heb ik tweemaal drie dagen een Transformational Breath® Seminar meegemaakt. Wát een ervaring! Op drie niveaus (het fysieke, mentaal emotionele en spirituele) ga je met je ademhaling aan het werk.

Op het fysieke niveau doorbreek je je beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen waardoor je je fitter en energieker zult voelen.

Op het mentaal emotionele niveau schoon je alles in je onderbewuste op wat een vrije ademhaling verder in de weg zit.

Op het derde niveau, het spirituele, kom je in aanraking met je ware zelf, dichter bij wie je werkelijk bent. 

 

Met de verbonden ademhaling, zoals die wordt gegeven bij Lichte Lucht Coaching, ga je ademen op een van tevoren vastgestelde intentie. Je wordt door mij hierin begeleid en je zult ervaren hoe deze ademhalingstechniek je naar een hoger niveau van intens leven brengt. Een cadeautje voor jezelf!

 

SLOW SPORTS - Corona Virus

 

UPDATE 11 mei 2020:

 

Vanaf 13 mei a.s. start de training weer! Echter, er zijn nog steeds maatregelen m.b.t. het Corona virus van kracht.:

1) we lopen 2 meter uit elkaar.

2) bij één of meer van de beruchte ziekteverschijnselen die een voorbode van Corona kunnen zijn, komt de deelnemer of trainster niet naar de training.

3) we maken geen gebruik van ballen, elastische banden etc.

4) er wordt geen thee gedronken na de training

 

Óp naar een sportieve voortzetting van onze trainingen.