Lichte Lucht Ademtraining & Coaching
Tanja - on 28 April 2020
Zelfs via de virtuele wereld is ademhalingcoaching mogelijk.
Begripvolle coach met veel ervaring geeft vertrouwen. Bruikbare oefeningen die goed zelfstandig zijn te doen, fijn.
Karin - on 7 October 2019
Ik zou de cursus "Heel je adem" zeker aanbevelen. Je leert er goed te ademen en dat is essentieel voor je lijf. Je krijgt meer licht in je lijf en leven.
Arend Jan - on 7 October 2019
Ik heb met plezier deelgenomen aan de cursus "Heel je adem". Het is goed om je steeds op je ademhaling te concentreren, met in ieder geval voor mij een positief resultaat.
Franneke - on 13 November 2018
Meegedaan aan de cursus "Optimale ademhaling voor een fitter leven". Deze cursus geeft je een mooi handvat om bewust te worden van je ademhaling. Je ervaart de rust en ruimte die ademhaling kan geven. Je voelt je fitter. Machteld doet dit op een fijne en prettige manier. Ik zeg: ga het doen!!!
Hans - on 13 November 2018
De cursus "Optimale ademhaling voor een fitter leven" doorbreekt je onbewuste, ingesleten manier van ademen, waardoor je je energieker voelt.
Laura - on 13 November 2018
De cursus "Optimale ademhaling voor een fitter leven" moet iedereen gewoon een keer doen. Super leuk en toegankelijk. Op een lichte manier een belangrijk onderwerp.
Kyra - on 28 April 2018
Meegedaan aan Workshop "Optimale ademhaling voor een fitter leven". Ademen is één van de belangrijkste dingen in het leven waar je je eigenlijk niet bewust van bent en die wel heel veel invloed hebben op je lichaam. Met twee basistechnieken maak je al een heel verschil in je dagelijkse welzijn wat je leven alleen maar fijner en daardoor leuker maakt. Daarbij geeft het energie en dat geef je door. WIN WIN WIN <3
Daniëla - on 2 April 2017
Enige tijd geleden dat ik begeleid werd door Machteld. Nog steeds pluk ik hier de vruchten van en pas het regelmatig toe. Na de sessies was ik erg voldaan. Op dat moment heeft het zeker wat losgemaakt. Ook heeft het me veel energie gegeven! Bedankt!
Merel - on 23 January 2017
Nooit geweten dat ademhaling zo'n krachtige effect heeft. Dankjewel voor die ervaring.