Lichte Lucht Ademtraining & Coaching

DE VERBONDEN ADEMHALING - emotionele opschoning

De Verbonden Ademhaling is een ademhalingstechniek, die tot diep in je onderbewuste, emotionele lagen doordringt. Hierdoor komen emoties naar boven, die onbewust in de loop der jaren "verstopt" zijn in de ademhaling. Denk maar eens aan uitdrukkingen als "de adem inhouden" of "ademloos toekijken". Zonder dat wij het weten stoppen wij emoties weg; emoties die pijn doen, verdriet of boosheid belichamen.....we willen ze niet voelen of er aan herinnerd worden. Maar de pijn zit er wel en je hebt er last van, hoewel je misschien niet eens meer weet waarom je voelt wat je voelt of denkt.

Met de Verbonden Ademhaling, zoals die wordt gegeven bij Lichte Lucht Ademtraining & Coaching, ga je ademen op een van tevoren vastgestelde intentie. Je wordt door mij hierin begeleid en je zult ervaren hoe deze ademhalingstechniek je naar een hoger niveau van intens leven brengt.

De Verbonden Ademhaling wordt in het Amerikaans Transformational Breath® genoemd. Ik heb in november en december 2019 Level I, II en III van het Transformational Breath® Seminar meegemaakt. Op drie niveaus (het fysieke, mentaal-emotionele en spirituele) ga je met je ademhaling aan het werk.

Op het fysieke niveau doorbreek je je beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen waardoor je je fitter en energieker voelt.

Op het mentaal-emotionele niveau schoon je alles in je onderbewuste op wat een vrije ademhaling verder in de weg zit.

Op het derde niveau, het spirituele, kom je in aanraking met je ware zelf, dichter bij wie je werkelijk bent. 

 Het "ondergaan" van een Verbonden Adem-sessie is een unieke, fantastische ervaring.